O čo vlastne v predvolebnej diskusii na Slovensku ide?

Autor: Aurel Fábri | 21.2.2012 o 12:40 | (upravené 21.2.2012 o 17:03) Karma článku: 6,92 | Prečítané:  1135x

Predvolebné diskusie, nech sa konajú kdekoľvek, sú veľmi podobné. Každá z nich má ale svoje špecifiká. Aktuálna predvolebná vrava mi tak trochu pripomína závodnú jedáleň, kde sa nediskutuje tom, čo sa bude variť a z čoho. To podľa všetkého nezaujíma ani kuchárov a kuchárky, ale ani stravníkov. Predmetom diskusie sú hlavne klebety o jednotlivých kuchároch. Kto, kedy, čo a ako pripálil, a kto by už nemal byt kuchárom. Zhusta sa rieši i to, že do kuchyne by mali prísť noví ľudia, bezohľadu na to či sú to vyučení kuchári, a bez ohľadu na to či v živote už niekedy niečo varili. Ak to nejaki adepti s varením myslia "úprimne", tak by v kuchyni mali byť....... Je skutočne zvláštne, že samotné jedlo, kvalita a počet porcií, nie sú predmetom diskusie. Tak neviem o čo vlastne ide, o tie klebety, o to jedlo, alebo o niečo úplne iné?

O čo ide kuchárom, je viac menej jasné. Dôležité je to, o čo ide stravníkom. Oni sú predsa hlavnými aktérmi. Bez nich by kuchári v jedálni neboli.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

EKONOMIKA

Firmy nutne potrebujú ľudí, z Ukrajiny im ich vláda dovoliť nechce

Na jar minister práce Ján Richter hovoril o možnosti vpustiť na náš pracovný trh ľudí z tretích krajín v odvetviach, v ktorých to bude potrebné.

EKONOMIKA

Právnici, ktorí radili pri predaji Eurovey a príchode Číňanov

Právnické firmy pre SME a The Slovak Spectator ukázali top obchody, pri ktorých radili.

ŠPORT

Za Slovanom stále cítiť pachuť vytunelovaných harvardov

Medzi majiteľmi je dodnes firma zapletená do tunelovania harvardských fondov.


Už ste čítali?