reklama

O čo vlastne v predvolebnej diskusii na Slovensku ide?

Predvolebné diskusie, nech sa konajú kdekoľvek, sú veľmi podobné. Každá z nich má ale svoje špecifiká. Aktuálna predvolebná vrava mi tak trochu pripomína závodnú jedáleň, kde sa nediskutuje tom, čo sa bude variť a z čoho. To podľa všetkého nezaujíma ani kuchárov a kuchárky, ale ani stravníkov. Predmetom diskusie sú hlavne klebety o jednotlivých kuchároch. Kto, kedy, čo a ako pripálil, a kto by už nemal byt kuchárom. Zhusta sa rieši i to, že do kuchyne by mali prísť noví ľudia, bezohľadu na to či sú to vyučení kuchári, a bez ohľadu na to či v živote už niekedy niečo varili. Ak to nejaki adepti s varením myslia "úprimne", tak by v kuchyni mali byť....... Je skutočne zvláštne, že samotné jedlo, kvalita a počet porcií, nie sú predmetom diskusie. Tak neviem o čo vlastne ide, o tie klebety, o to jedlo, alebo o niečo úplne iné?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

O čo ide kuchárom, je viac menej jasné. Dôležité je to, o čo ide stravníkom. Oni sú predsa hlavnými aktérmi. Bez nich by kuchári v jedálni neboli.

Aurel Fábri

Aurel Fábri

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Architekt, pôvodom zo Slovenska. Dlhodobo pôsobil v Prahe, krátkodobo v Londýne a v Pekingu. V súčasnosti doktorant na TU vo Viedni. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu